پایان نامه کارشناسی رشته مدیریت با عنوان فلسفه مدیریت و تاثیر برنامه ریزی و ارتباطات با کارکنان در آن

 
مقدمه
روش های مختلف مدیریتی یكی پس از دیگری عرضه می شوند. گاه تكنیك های جدیدتر قدیمی ها را منسوخ می كند. كمتر سازمانی به این نكته توجه دارد كه پیاده كردن تكنیك های  جدید بشری مناسب می طلبد. بسیاری از موانع ومشكلاتی را كه به عنوان یك مدیر احساس می كنیم سرراه پیشرفت وموفقیت است درواقع عدم وجود تكنیك ها یا امكانات فیزیكی نیست بلكه ریشه در باورها،ارزش ها وفرهنگ سازمانی دارد.مشكلات سخت افزاری آسان تر قابلیت هستد وسریعتر قابل حل. درمقابل دیدن مشكلات نرم افزاری كه ریشه درروح وجان انسان ها دارد، دیدگان حساس میطلبد، قلبی دلسوز ودرایتی صبورانه.
 
امروزه سرمایه های انسانی را كلید موفقیت سازمان می دانند. آدمی، این گل سرسبد آفرینش، در عصر اطلاعات به بزرگترین سرمایه سازمان تبدیل شده است. بنابراین هر مدیر هوشیاری باید بداندكه مدیریت این سرمایه ارزشمند،اولین دغدغه فكری او باید باشد.سوال اینجاست كه چگونه این آفریده نا شناخته و پیچیده را می توان مدیریت كرد؟ چگونه می توان اهداف این موجود هدف جو ،مختار،آفریننده و خود آگاه را با هدف سازمانی هم سو ساخت؟ ارتباطات انسانی سازمانی و فرا سازمانی از ضروریات مدیریت جدید است كه در پرتو آن اهداف و مقاصد بیان و عواطف واحساسات منتقل می گردند ودر نهایت تفاهم، همدلی،اعتماد،همكاری ومشاركت به وجود ماآید و پدیده های منفی مانند مقاومت ،تعارض وتنش كاهش می یابد.
 
 اگر كار كردن با انسان ها را ملاك موفقیت در مدیریت و كار بدانیم،بدون تردید باید به ارتباطات به عنوان مهمترین ابزار  آن توجه شود.گاهی اوقات یك گفتگوی چهره به چهره ،یك مكالمه تلفنی یا یك نامه مناسب  می تواند.در حد معجزه  در متقاعد ساختن طرف مقابل موثر واقع شود .در مجموعه پیش رو سعی شده است تا ضمن مروری گذرا بر مدیریت و فلسفه آن روش ها و مكانیزم های مورد نظر در ایجاد ارتباط موثر و مفید،راههای جلوگیری از تنش در مدیریت ،استفاده بهینه و مطلوب از زمان و.... بررسی گردد تا مدیران دفاتر به عنوان رابط  اصلی واساسی سیستم ارتباطی  مدیریت سازمان ها با دیگران بتوانند  در حد نیاز توشه ای از آن بر گیرند.
 
 
کلمات کلیدی:

مدیریت زمان

فلسفه مدیریت

ارتباط با کارکنان

برنامه ریزی در سازمان

 
 
فهرست مطالب:
مقدمه
 

بخش اول: مدیریت و فلسفه آن

مدیریت/ وظایف مدیر/ مهارتهای مدیر/
نقش های مدیر/ سطوح مدیریت/ عملكرد مدیریت
 

بخش دوم:نظریه های مدیریتی 

            سلسله مراتب نیازهای مازلو/ نظریهy،x
 

بخش سوم: برنامه ریزی

            هدف گذاری وتصمیم گیری/برنامه ریزی وانواع آن
 

بخش چهارم: تنش كاری یا فشارروانی

              الگوی تنش/مدیریت تنش 
 

بخش پنجم: مدیریت زمان

                  تقسیم بندی كارها/ عوامل اتلاف وقت/راهزنان وقت/صرفه جویی وقت
            فرمول برنده شدن/ ویژگی های رفتاری یك برنده/ ویژگی های مدیران موفق
 

بخش ششم: نظام اطلاعاتی و مدیریت  

 

بخش هفتم: نظام ارتباطی 

 آثار ارتباط/ تلاش برای ارتباط بهتر/تفاوت شنیدن وگوش دادن/
قدرت كرداروقدرت گفتار/مدیریت كتاب باز/
اقداماتی برای ایجاد رابطه اعتماد آمیز/قدرت اثربرتر
منابع مورد استفاده.