دانلود پاورپوینت کارگاه آموزشی نگارش ادبی پایان نامه تحصیلی جهت رشته آموزشی در قالب 49 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 


1-ویرایش محتوایی/ فنی یا تخصصی: در این قسمت ویراستار به حریم علمی نویسنده نزدیک می شود، او می تواند کاستی ها و نادرستی های متن را اصلاح کند و البته باید نویسنده را در جریان کار قرار دهد. در یک کلام اصلاح معایب تخصصی و فنی یک متن؛ مثلاً اگر متن مربوط به رشته های فنی است، باید ابتدا متن به دست یک متخصص مربوط به آن رشته مورد بازبینی قرار گیرد و معایب علمی- تخصصی آن برطرف شود.

 


آبدیده/ آبداده: اگر برای هرآنچه دچار دگرگونی شده باشد (صیرورت)، به کار رود و معنای مثبت مدنظر باشد ( به گونه ای که آن چیز از یک حالت نامطلوب به حالت مطلوب رسیده باشد) آبداده درست تر است، در سایر موارد اگر بر نقصان، ضعف و نامطلوبی دلالت کند، آبدیده درست است؛ مثلاً: شمشیر آبداده. دقت شود از جهت ژرف معنا آبدیده با آبداده نیز متفاوت است. 

 


بها/ بهاء: اولی به معنای مثبت است و اسم است و دومی صفت است؛ یعنی روشنی و تابش، بنابراین در نوشتن همزه(ء) پایانی باید دقت شود. از همین کلمه فعل غلط « بها دادن » به کار می برند؛ مثلاً  ما به دانشجویان کوشا بها می دهیم، غلط است. باید گفت: ما به دانشجویان کوشا اهمیت می دهیم/ ارزش قائلیم/ قدرمی دانیم و... این اصطلاح درصورتی درست است که معنای قیمت چیزی را پرداختن، باشد.

 


فهرست مطالب
ویژگی های یک ویراستار خوب
ویراستاری دو نوع است
لغات/اصطلاحات/ترکیبات
قواعد فصل و وصل